Antropologi ragawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Antropologi ragawi atawa antropologi fisik ya iku cabang ngèlmu antropologi kang ngebahas bab raga fisik/biologis menusa.