Antropolog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Antropolog utawa ahli antropologi ya iku sebutan kanggo wong kang pegawéan utawa keahliané ing bidang ngèlmu antropologi. Sebutan iki uga bisa kanggo wong kang naté olèh pendhidhikan antropologi ing pawiyatan luhur.