Angkot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Angkot nang kutha Bandung

Angkot utawa Angkutan kota ya iku tetumpakan (alat transportasi) penumpang nganggo mobil minibus sing duwé rute saubenging kutha. Beda karo bis sing liwat nang pinggiran kutha lan dalan gedhe, angkot duwé rute liwat nang njero kutha lan dalan-dalan cilik nang tengah kutha.

Delengen ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]