Anderson Cooper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anderson Hays Cooper (lair tanggal 3 Juni taun1967)[1] ya iku wartawan, panganggit, kapribadén ing télévisi, saka Amérikah. Dhèwéké iku pamaos pawarta sing utama ing acara pawarta sing asesirah Anderson Cooper 360° ing CNN. Program télévisi kuwi lumrahé disiaraké kanthi langsung saka studio ing kutha New York City; ananging, Cooper asringé siaran kanthi langsung ing wewengkoné kanggo pawarta-pawarta anyar. Lan, dhèwéké iku koréspondén utama kanggo acara 60 Minutes.

Saka sasi September taun 2011 tekan sasi Mei taun 2013, dhèwéké uga makarya dadi pambiwara ing acarané dhèwéké bab sindikat sing lan disiaraké wayah awan, sesirahé Anderson Live.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Karger, Dave (May 23, 2006). "Booking himself". Entertainment Weekly (www.ew.com). Dijupuk July 13, 2010. 
  2. ^ Kenneally, Tim (October 29, 2012). "Anderson Cooper's talk show to end after second season". The Wrap via Yahoo.com. Dijupuk October 30, 2012.