Ancient Greek Musical Notation

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ancient Greek Musical Notation
JangkauanU+1D200..U+1D24F
(80 cecek kodhe)
BidhangSMP
AksaraYunani
Tatanan simbolnotasi musik Ancient Greek
Kaanggo70 cecek kodhe
Ora kaanggo10 cecek kodhe
Sajarah gagraging Unicode
4.170 (+70)
Cathetan: [1][2]

Ancient Greek Musical Notation ya iku blok Unicode kang ngemu pralambang makili notasi musik kang digunakaké ing Yunani kuna.

Blok[besut | besut sumber]

Ancient Greek Musical Notation[1][2]
Kart kodhe resmi Unicode Consortium (PDF)
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F
U+1D20x 𝈀 𝈁 𝈂 𝈃 𝈄 𝈅 𝈆 𝈇 𝈈 𝈉 𝈊 𝈋 𝈌 𝈍 𝈎 𝈏
U+1D21x 𝈐 𝈑 𝈒 𝈓 𝈔 𝈕 𝈖 𝈗 𝈘 𝈙 𝈚 𝈛 𝈜 𝈝 𝈞 𝈟
U+1D22x 𝈠 𝈡 𝈢 𝈣 𝈤 𝈥 𝈦 𝈧 𝈨 𝈩 𝈪 𝈫 𝈬 𝈭 𝈮 𝈯
U+1D23x 𝈰 𝈱 𝈲 𝈳 𝈴 𝈵 𝈶 𝈷 𝈸 𝈹 𝈺 𝈻 𝈼 𝈽 𝈾 𝈿
U+1D24x 𝉀 𝉁  𝉂  𝉃  𝉄 𝉅
Cathetan
1.^ Per Unicode gagrag 13.0
2.^ Warna klawu tegesé cecek kodhe kothong

Sajarah[besut | besut sumber]

Dhokumèn magepokan Unicode ing ngisor iki nyathet ancas lan prosès panentu karakter tartamtu ing blok Ancient Greek Musical Notation:

Gagrag Cecek kodhe pungkasan[a] Cacah ID L2 ID WG2 Dhokumèn
4.1 U+1D200..1D245 70 L2/02-032 Anderson, Deborah (2002-01-21), Unicode Musical Proposal
L2/02-033 Anderson, Deborah (2002-01-21), TLG Unicode Proposal (draft)
L2/02-053 Anderson, Deborah (2002-02-04), Description of TLG Documents
L2/02-273 Pantelia, Maria (2002-07-31), TLG Unicode Proposal
L2/02-287 Pantelia, Maria (2002-08-09), Proposal Summary Form accompanying TLG Unicode Proposal (L2/02-273)
L2/02-316R2 N2547 Pantelia, Maria (2002-11-07), Proposal to encode Ancient Greek Musical Symbols in the UCS
  1. Cecek kodhe lan jeneng karakter kang diusulaké bokmanawa ora padha mawa cecek kodhe lan jeneng pungkasan

Uga delengan[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Unicode character database". The Unicode Standard. Dibukak ing 2016-07-09.
  2. "Enumerated Versions of The Unicode Standard". The Unicode Standard. Dibukak ing 2016-07-09.