Amber Heard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amber Heard
Amber Heard 2011.jpg
Heard ing Paris nalika luncuring The Rum Diary kala Nopèmber 2011
Lair Amber Laura Heard
(1986-04-22) April 22, 1986 (umur 33)
Austin, Texas, Amérika Sarékat
Pakaryan Juru maraga
Taun aktif 2004–saiki
Bojo Johnny Depp (o. 2015)

Amber Laura Heard (lair 22 April 1986)[1] ya iku juru maraga Amérika. Gebyagané ing laladan filem ya iku nalika maraga ing filem drama ulah raga Friday Night Lights minangka Billy Bob Thornton. Mentas dadi juru maraga cilik ing North Country lan Alpha Dog, Heard lekas dadi lakon ing All the Boys Love Mandy Lane lan muncul ing gelaran télépisi The CW, Hidden Palms.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Amber Heard". TVGuide.com. Dijupuk February 1, 2015.