Almazul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Almazul iku pamukiman sing kapernah ing Provinsi Soria, wewengkon swatantra Castile lan León, Spanyol. Jeneng sing iki asalé saka tembung Arab al Mahsul, tegesé obahan banyu sing vèrtikal awit thukulé Kali Henar ing nagara iki.

Wong saenggon ngayahi karaméan kanggo ngajèni La Virgen de la Blanca nalika tanggal 27 Mèi.