Aliran gen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Aliran Gen utawi Migrasi Gen inggih punika obahipun alel ing antawisipun populasi miturut perkawinan antar anggota populasi.