Aliran gen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aliran Gen utawi Migrasi Gen inggih punika obahipun alel ing antawisipun populasi miturut perkawinan antar anggota populasi.