Alih Aksara Diplomatik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Alih Aksara Diplomatik yaiku cara alih tulis serataning teks kanthi aksara kang béda, nanging ditulis apa anané kaya teks asliné tanpa owah-owahan.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Mulyani, Hesti (2015). KOMPREHENSI TULIS. Yogyakarta: Astungkara Media. k. 102. ISBN 978-602-17858-0-5.