Akyra Monet Murray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akyra Monet Murray ya iku salah sawijiné kurban saka Insiden klub wengi Pulse, Orlando. Akyra iku salah sawijiné siswa ingkang saé ing sékolah ing Philadelphia High School [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]