Abang marun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Merah marun
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #800000
sRGBB (r, g, b) (128, 0, 0)
HSV (h, s, v) (0°, 100%, 50%)
Sumber X11[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Abang marun ya iku salah sijiné jinis warna abang tuwa. Werna iki uga dikenal kanthi sebutan "abang manggis", "abang pulasan", "merun", lan "abang ati".

Pita warna merah marun[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]