A Cinderella Story: If the Shoe Fits (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

A Cinderella Story: If the Shoe Fits[1] ya iku filem komedi-musikal saka Amérika taun 2016. Filem iki disutradarani déning Michelle Johnston lan dibintangi déning Sofia Carson, Thomas Hukum, lan Jennifer Tilly. Filem iki filem kaping papat saka seri A Cinderella Story[2]. Filem kasebut dirilis sacara digital ing tanggal 2 Agustus 2016, lan ing DVD tanggal 16 Agustus 2016. Filem iki diputer pisanan ing Freeform[3] ing 27 November 2016 lan uga disiaraké déning Disney Channel ing 16 Januari 2017.

Aleran[besut | besut sumber]

Sofia Carson minangka Tessa, sing dipeksa ngiringi ibu tiriné (Jennifer Tilly) lan mbakyu kuwaloné (Amy Louise Wilson lan Jazzara Jaslyn) menyang audisi musik Cinderella, kanggo dadi asistèn. Nalika ing kompetisi, Tessa nyadari menawa dhèwèké nduwé bakat kanggo melu kompetisi kuwi. Sanadyan ragu-ragu ing wiwitan, dhèwèké nemtokaké atine supaya melu audisi kanthi nyamar.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Sofia Carson minangka Tessa / Bella
  • Thomas Law minangka Reed West
  • Amy Louise Wilson minangka Athena
  • Jazzara Jaslyn minangka Olympia
  • Jennifer Tilly minangka Ilahi
  • Fortune Nicole minangka Georgie
  • Chloe Perling minangka Janet
  • Ally White as Bianca
  • David Ury minangka Freddie Marks
  • Ashley De Lange minangka Harper Halston
  • Carlo McFarlane minangka Gino
  • Sven Ruygrok minangka Eddie
  • Ambrose Uren minangka Brendon

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Mlynowski, Sarah, author., If the shoe fits, ISBN 9781509444786, OCLC 984024768, dijupuk 2019-05-13 
  2. Duff, Hilary, 1987- actor. Murray, Chad Michael, 1981- actor. Gomez, Selena, 1992- actor. Seeley, Drew, 1982- actor. Werber, Clifford, producer. Dunlap, Leigh, creator, screenwriter. Rosman, Mark, director. Sellers, Dylan, producer. Patterson, Erik, screenwriter. Scott, Jessica, screenwriter. Hale, Lucy, 1989- actor. Park, Megan, 1986- actor. Pyle, Missi, 1972- actor. Santostefano, Damon, director., A Cinderella story : Another Cinderella story ; A Cinderella story, once upon a song., ISBN 0780693175, OCLC 794471254, dijupuk 2019-05-13 
  3. Dickson, Jack. Freeform. ISBN 0854492577. OCLC 39332884. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]