980

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985
Dasawarsa: 970-an  980-an  990-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-980 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=980&oldid=809750"