953

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958
Dasawarsa: 940-an  950-an  960-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-953 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=953&oldid=809722"