944

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949
Dasawarsa: 930-an  940-an  950-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-944 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=944&oldid=809708"