934

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939
Dasawarsa: 920-an  930-an  940-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-934 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=934&oldid=809694"