805

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810
Dasawarsa: 790-an  800-an  810-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-805 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=805&oldid=809467"