796

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801
Dasawarsa: 780-an  790-an  800-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-796 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=796&oldid=809451"