786

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791
Dasawarsa: 770-an  780-an  790-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-786 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=786&oldid=809440"