719

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724
Dasawarsa: 700-an  710-an  720-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-719 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=719&oldid=809368"