661

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666
Dasawarsa: 650-an  660-an  670-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-661 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=661&oldid=809307"