661

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666
Dasawarsa: 650-an  660-an  670-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-661 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=661&oldid=809307"