627

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632
Dasawarsa: 610-an  620-an  630-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-627 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=627&oldid=809270"