619

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624
Dasawarsa: 600-an  610-an  620-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-619 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=619&oldid=809261"