565

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570
Dasawarsa: 550-an  560-an  570-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-565 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=565&oldid=809205"