559

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564
Dasawarsa: 540-an  550-an  560-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-559 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=559&oldid=809198"