543

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548
Dasawarsa: 530-an  540-an  550-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-543 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=543&oldid=809178"