459

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464
Dasawarsa: 440-an  450-an  460-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-459 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=459&oldid=809083"