449

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454
Dasawarsa: 430-an  440-an  450-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-449 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=449&oldid=809072"