443

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448
Dasawarsa: 430-an  440-an  450-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-443 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=443&oldid=809066"