434

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439
Dasawarsa: 420-an  430-an  440-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-434 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=434&oldid=809056"