420 (budaya ganjé)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

420, 4:20, utawa 4/20 ya iku istilah sandhi sing ateges panganggoning ganjé saben taun lan uga sarana kanggo nandhani wong sing mèlu budaya ngganjé. Pènget ing angka 420 iki kalebu ngudud ganjé watara tabuh 4:20 ésuk, utawa ngudud lan ngrayakaké ganjé rikala surya 20 April (ditulis 4/20 miturut pakem A.S.).[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ King, Matt (April 24, 2007). "Thousands at UCSC burn one to mark cannabis holiday". Santa Cruz Sentinel. Diarsip saka sing asli ing April 26, 2007.