350

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355
Dasawarsa: 340-an  350-an  360-an
Abad: kaping-3  kaping-4  kaping-5
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-350 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=350&oldid=808962"