318

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323
Dasawarsa: 300-an  310-an  320-an
Abad: kaping-3  kaping-4  kaping-5
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-318 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=318&oldid=808927"