27 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 27 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

27 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 361 utawi 362 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Dhésèmber-27 Dhésèmber-28 Dhésèmber