27 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 27 Desember)

27 Desember punika, dinten ingkang kaping 361 utawi 362 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

26 Desember - 27 Desember - 28 Desember