27 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Desember punika, dinten ingkang kaping 361 utawi 362 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

26 Desember - 27 Desember - 28 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 27 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_Desember&oldid=804305"