256

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261
Dasawarsa: 240-an  250-an  260-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-256 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=256&oldid=808877"