234

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239
Dasawarsa: 220-an  230-an  240-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-234 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=234&oldid=808841"