20 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 20 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

20 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 354 utawi 355 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]