1 (angka)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Infobox number 1 (siji, uga disebut unit, lan kesatuan) minangka nomer lan digit numerik sing digunakake kanggo makili angka kasebut ing angka. Iku nuduhake entitas siji, unit pancacahan utawa pangukuran. Contone, segmen garis saka dawa unit minangka segmen garis kanthi dawa 1. Ing konvensi tandha ing ngendi nol dianggep ora positif utawa negatif, 1 minangka integer positif pisanan lan paling cilik.[1] Kadhangkala uga dianggep minangka urutan pertama saka urutan nomer alami tanpa wates, diikuti 2, sanajan kanthi definisi liya 1 minangka nomer alami nomer loro, sawise 0.