16 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 16 Desember)
Jump to navigation Jump to search

16 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 350 utawi 351 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hut-AKABRI

Uga delengen[besut | besut sumber]