1612

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617
Dasawarsa: 1600-an  1610-an  1620-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1612 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1612&oldid=807636"