1579

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584
Dasawarsa: 1560-an  1570-an  1580-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1579 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1579&oldid=808035"