1535

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540
Dasawarsa: 1520-an  1530-an  1540-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1535 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1535&oldid=808003"