1439

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444
Dasawarsa: 1420-an  1430-an  1440-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1439 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1439&oldid=808105"