1432

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1034 1035 1036 1037
Dasawarsa: 1420-an  1430-an  1040-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1432 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1432&oldid=808098"