1396

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1300 1301
Dasawarsa: 1380-an  1390-an  1130-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1396 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1396&oldid=808225"