1369

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374
Dasawarsa: 1350-an  1360-an  1370-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1369 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1369&oldid=808254"