1359

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364
Dasawarsa: 1340-an  1350-an  1360-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1359 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1359&oldid=808236"