1350

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355
Dasawarsa: 1340-an  1350-an  1360-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1350 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1350&oldid=808220"