1295

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300
Dasawarsa: 1280-an  1290-an  1120-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1295 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1295&oldid=808365"