1199

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204
Dasawarsa: 1180-an  1190-an  1200-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1199 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1199&oldid=808479"